andrew777 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Age of Empires Online - gameplay udostępniony. Benchmark.pl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Dzięki za linka. Ogólnie widzę że wszędzie ludzie narzekają na cukierkowatą grafikę. Dziwi mnie to bo "najpotężniejsza" gra jaką jest World of Warcraft też ma taką a ludzi gra w nią nadal całkiem sporo. Po za tym jest jeszcze Heroes of might and magic 5 który wygląda naprawdę ładnie, więc nie wiem o co ten szum. Zapisałem się już Betę i mam nadzieje że zobaczymy co tam ciekawego im wyszło. Może doświadczenia z Traviana coś dadzą ;). Choć zaskakuje pytanie o Farmville i Mafia Wars w rejestracji do bety. No a na koniec to teraz już chyba każda gra będzie prędzej czy później - On-line. Dla przykałdu: Need for speed, Heroes of might and magic, Star Wars, Battlefield, i jeszcze wiele tytułów by się znalazło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja tam sie zarzutom nie dziwie, seria AoE nigdy nie miala takiej komiksowej stylistyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 wygląda jak by tytuł przejęło studio Disneya i wyznaczyło target dla 5-8 letnich dziewczynek :lol2: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snups Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wizualnie mi się nie podoba, ale przy okazji sprawdzę. IMHO mogliby zrobić remake dwójki, dodać parę bajerów i by to lepiej wyglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 O tak, chętnie przeszedł bym kampanie z dwójki w nowej odsłonie :P. To przez tą grę zainteresowałem się historią ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mi to wygląda na Settlersa a nie AoE :D AoE 1 to była genialna gra, a udźwiękowienie NIE DO ZAPOMNIENIA :) Dziwi mnie to bo "najpotężniejsza" gra jaką jest World of Warcraft też ma taką a ludzi gra w nią nadal całkiem sporo. Po za tym jest jeszcze Heroes of might and magic 5 który wygląda naprawdę ładnie Bo o WoWie jest głośno, bo gra w nią miliony, a o tych co nie grają to się nie mówi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Wiesz, to chyba nawet nie o to chodzi. Po prostu WoW byl taki, jaki jest, od poczatku, tak jak i seria Heroes. A tutaj mamy radykalna zmiane stylistyki, z realizmu do komiksu/kreskowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 A mnie grafika nie przeszkadza, dopóki nie używa się sprite'ów (nie licząc starych gier) albo nie zmienią FEARa/AvP w cukierkowate badziewie. Mi bardziej od grafiki przeszkadza dźwięk w AoEO;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Age of Empires Online - ujawniono szczegóły systemu mikropłatności | Wiadomość 2011-01-26 09:05:07 | GRY-OnLine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Age of Empires Online | Zapowiedź strona 1 | PC Gry-Online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henek45 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 ta gra serio ma w sobie ogromny potencjał do zawodowego gamingu tak jak np. starcraft 2 (chodzi mi oczywiście o age1 i 2, szybkie dynamiczne gry, i dobrze zbalansowane), ale to co widzę tutaj to syf, coś jak battlefield heroes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) HA! Dzisiaj dostalem keya do wersji beta. Zaraz obadam z czym to sie je. Na samym poczatku w tresci maila: IMPORTANT The information in this email is completely confidential, and the details contained herein are not to be disclosed. Please be mindful of your nondisclosure agreement (NDA) and do not forward this email or discuss the game with anyone. Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToFiK25 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Haaaa! ja też dzisiaj dostałem xd Ale mam problem z postal code wpisuje swój z mojego miasta i nie idzie dalej ;/ Obadałeś to gościu powyżej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 http://www.curse.com/keys/age-of-empires-online/default.aspx trzeba się zarejestrować i można sobie wygenerować klucz. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dqIRJiv-0Mk&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ae6u9snN-h8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ma ktos moze klucz do bety ewentualnie do pre-relase ? do wersji pre-relase moge odkupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nechoya Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mnie ta gra coraz bardziej irytuje. Niby niezła gra w przeglądarce, ale Age of Empires? Are you fu***ng kidding me? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mnie ta gra coraz bardziej irytuje. Niby niezła gra w przeglądarce, ale Age of Empires? Are you fu***ng kidding me? Lol w przegladarce ? chyba nie ten watek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nechoya Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nawet się nie przyglądałem tej produkcji, ale obstawiam, że będzie to coś pokroju plemion czy civilization na fejsbuku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie obstawia jesli nie patrzyłeś... właśnie przez takich "ludzi" robi sie zamieszanie... i to niebedzie nic pokroju Plemion czy tego shitu na "Fejsbuku" bedzie to normalny RTS z bardzo rozbudowanym systemem multi [można to tak określić] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ja grałem w bete i faktycznie trzeba się przyzwyczaić do tej nowej stylistyki, ale gra się cały czas bardzo dobrze na szczęście AOEO nie straciło nic z rasowego RTS'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zna ktoś działające rozwiązanie problemu z gfwl i błędem Code 80154002 przy próbie zalogowania? Chciałem spróbować szczęście w pozyskaniu klucza do bety, o ile to jeszcze aktualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tan24 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zna ktoś działające rozwiązanie problemu z gfwl i błędem Code 80154002 przy próbie zalogowania? Chciałem spróbować szczęście w pozyskaniu klucza do bety, o ile to jeszcze aktualne. człowieku beta już dawno zamknięta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Wystartowała pełna wersja, co prawda nie grałem w betę ale bardzo mi przypadła gra do gustu. Zamierzam kupić premium civ, greków prawdopodobnie.Gra ktoś jeszcze? Szukam chętnych do Co-op i bitw 2vs2. Gram na serwerze Abydos(nie wiem czy to ma jakieś znaczenie), nick Telefonus Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ja mam ją zainstalowaną ale u mnie ta gra "upadła" bo żeby móc jakoś grać to trzeba kupić "drzewko" danej cywilizacji ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...