gorky1000 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 do czego sluzy ta funkcja i na ile ustawic ja na galancie podkreconym procu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ogólnie, chodzi o to, że jak na procu będziesz miał wysoką temp., to jak masz ustawione CPU-THERMAL-THROTTLING np. na 50%, to procek sam się skręci na 50% obciążenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 mam podkreconego proca na 2400 mhz i temp 65 st w stresie ile powinienem ustawic w tej opcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 na początek zmień chłodzenie i nie będziesz musiał ustawiać żadnego CPU-THERMAL-THROTTLING. (65*C to trochę za dużo - najlepiej by było poniżej 50*C) ja mam wyłączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 chlopie a jaka ma byc temperatura na procku podkreconym na 2400mhz w lato, mam zalmana miedzianego i do niego wentyl 3500 obr chodzacy na max przeciez nie zaloze smigla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 chłopie, a skąd ja mam wiedzieć co masz w budzie ??? podpisu nie masz trochę odkręć, to spadnie temp., a i tak nie odczujesz różnicy w wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 chłopie, a skąd ja mam wiedzieć co masz w budzie ??? podpisu nie masz trochę odkręć, to spadnie temp., a i tak nie odczujesz różnicy w wydajności. krotko i na temat prosze jezeli ktos cos wie na ten temat na ile mam te opcje ustawic przy podkreconym procku na 2,4 ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 chlopie a jaka ma byc temperatura na procku podkreconym na 2400mhz w lato, mam zalmana miedzianego i do niego wentyl 3500 obr chodzacy na max przeciez nie zaloze smiglaTo pomyśl nad WC :) a opcję tą ustaw na DISABLED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 krotko i na temat prosze jezeli ktos cos wie na ten temat na ile mam te opcje ustawic przy podkreconym procku na 2,4 ghz Jeżeli już musisz jej koniecznie używać to ustaw 50% - będzie bezpiecznie, a na przegrzanym procu i tak lepiej nie pracować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...