xtrade Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam, czy jest na rynku karta graficzna z hdmi in GeForce ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 O co ty pytasz? O wejście HDMI? Jak tak to nie ma i nigdy nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrade Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam, a czemu miałoby nie być ? :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Po pierwsze, po co? Po drugie, DRM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrade Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Po pierwsze, po co? Witam, ponieważ c+ i N nadają/będą nadawać kanały 3D a ja mam monitor 3D i nvidia 3d vision ale nie mam TV 3D. Więc sobie pomysłem czy nie dało by rady po hdmi przesłać do kompa i na nim oglądać 3D z TV. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 To niestety, ale to nie będzie możliwe. Wejście HDMI w kompie wiązało by się z możliwością nagrywania, czego robić ze względu na DRM nie ma. Nikt nie zrobi takiego rozwiązania tylko w celu oglądania czegoś, a i zapewne szybciutko mózgi by sobie poradziły ze złamaniem zabezpieczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 a ten monitor 3d nie ma wejscia HDMI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrade Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam, ma i to dwa tylko do 3d muszą być okulary które są pod winde. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dokładnie. Monitor nie ma nadajnika 3D, i nie umie w żaden sposób procesować sygnału 3D. To co dostaje wyświetla jak leci, a przetworzeniem 3D zajmuje się soft NV na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 czyli zwykly monitor , do tego soft NV i okulary i mam 3d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Monitor musi mieć te 120 czy tam 100 Hz, bez tego soft od nvidii nie pozwoli ci uruchomić 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 To jest zwykły monitor, tylko że obsługuje 120 Hz co jest potrzebne do 3D Vision. Monitor nie wie że dostaje sygnał 3D, on po prostu dostaje sygnał 120 Hz i go wyświetla jak leci. Nadajnik jest podłączony do kompa, i on steruje okularami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...