kiss Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam! Po zainstalowaniu sterowników od nvidii nie mam w zasobniku ikonki. W msconfig również nie występuje żaden wpis powiązany z nvidią. Co może być powodem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Rozumiem, ze chodzi Ci o sterowniki do karty graficznej tak? Jaki masz system? Jakie dokladnie sterowniki zainstalowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tak, sterowniki do karty graficznej. System to: Win7 64bit Wersja sterownika: 260.99 (260.99_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ostatni system w jakim wyswietlala sie ikona nvidii na pasku to XP. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Nie wiedziałem o tym. Ostatnio z ATI byłem zaprzyjaźniony. W takim razie może powiem od razu, w czym problem. W panelu sterowania nvidia w zakładce: Performance > Device settings chciałem trochę przesunąć sobie suwaki i wszystko OK, ale po restarcie systemu ustawienia suwaków wracają do wartości domyślnych. Jak zrobić żeby program zapamiętywał nowe ustawienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Sam tez nie mam nvidii. Czy nie masz tam gdzies opcji zapisu zmian w profilu wyswietlania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...