REPTILE[333] Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 czy jest jakis inny progs pod winde do rzucania obrazu na tv oprocz tvtoola i tvcc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur wawa Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 nie wiem, ja ni mam takich problemów, mam GF4 TV-out i robie to za pomocą sterownika NVIDIA tylko przed uruchomieniem kompa trzeba fizycznie podłaczyć monitor i TV do kompa, a potem w ustawieniach karty przestawić na TV, proste co? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REPTILE[333] Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 nie mam problemow z tvtoolem tylko jestem bardzo ciekawy a ty to masz babmerski troche obraz chyba jak ze sterow rzucasz - lepiej uzyj tvtoola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 u mnie trochę się rozmazuje na tv, w wordzie nie popiszę ale na filmach przynajmniej pikseli nie widać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...