Skocz do zawartości
artur wawa

PROBLEMY na MILLENIUM

Rekomendowane odpowiedzi

Cze, mam pytanko, moja siostra kupiła kompa (dobry sprzet) i ma ciągle problemy z systemem (millenium) ja wiem że to syf, ale jej ciężko to wytłumaczyć, albo brak głosu, albo wywala ja z netu, albo brak dostępu do MOJ KOMP, DOKUMENTY, brak paska narzedzi, problemy z GG.....itd,itp, juz go 2 razy reinstalowała (podobno problemy z programem antywirusowym SOPHOS, wywaliła go, i nic). jak jej wbić do głowy ze to lipa . Ja korzystam od 3 lat z '98 i ni mam problemów,dajcie mi jakąś rade, mam dość , ZMĘCZONY BRAT :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech się tak męczy jeszcze przez jakiś czas, to sama wyciągnie odpowiednie wnioski. :wink: Skoro ma dobry sprzęt to polecam Win2000 lub Win XP. Acha może podaj więcej informacji o tym sprzęcie, bo tak ciężko coś konkretnego poradzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech się tak męczy jeszcze przez jakiś czas, to sama wyciągnie odpowiednie wnioski. :wink: Skoro ma dobry sprzęt to polecam Win2000 lub Win XP.

dzięki ale terz tak mysle (męczy sie już 3 tygodnie i nie dociera), a co do 2000 i XP to osobiście miałem z nimi problemy dlatego korzystzm z WIN 98 ( jak dotąd bezproblemowo )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam ze stabilnosc/awaryjnosc ME zalezy od komputera.

Na jednym chodzi OK a zaraz na innym kaszana.

Na obecnym komputerze smigal OK,

ale na wczesniejszym masakra - 2 godziny i won.

Polecalbym Windows 98 Second Edition lub ewentualnie 2000.

ZERO XP!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam xp od ponad roku... i nie mam z nim problmow....... wczesniej mialem 98... i procz tego ze sie wieszal po paru h dzialania to byl ok..... ME to wogule szajs i najgorsze gOOwno (jak sam powiedziales ;) ) mialem go 2 dni... i wiecej go nie bede mial... bo nie lubie jak mi sie komp wiesza podczas zabawy ze strona www w notatniku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi