artur wawa Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Cze, mam pytanko, moja siostra kupiła kompa (dobry sprzet) i ma ciągle problemy z systemem (millenium) ja wiem że to syf, ale jej ciężko to wytłumaczyć, albo brak głosu, albo wywala ja z netu, albo brak dostępu do MOJ KOMP, DOKUMENTY, brak paska narzedzi, problemy z GG.....itd,itp, juz go 2 razy reinstalowała (podobno problemy z programem antywirusowym SOPHOS, wywaliła go, i nic). jak jej wbić do głowy ze to lipa . Ja korzystam od 3 lat z '98 i ni mam problemów,dajcie mi jakąś rade, mam dość , ZMĘCZONY BRAT :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Niech się tak męczy jeszcze przez jakiś czas, to sama wyciągnie odpowiednie wnioski. :wink: Skoro ma dobry sprzęt to polecam Win2000 lub Win XP. Acha może podaj więcej informacji o tym sprzęcie, bo tak ciężko coś konkretnego poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur wawa Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Niech się tak męczy jeszcze przez jakiś czas, to sama wyciągnie odpowiednie wnioski. :wink: Skoro ma dobry sprzęt to polecam Win2000 lub Win XP.dzięki ale terz tak mysle (męczy sie już 3 tygodnie i nie dociera), a co do 2000 i XP to osobiście miałem z nimi problemy dlatego korzystzm z WIN 98 ( jak dotąd bezproblemowo ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja mam Me i nie narzekam. Co tu radzić? Zaproponuj np. że na kilka dni zainstalujesz jej 98, zrób bajerancki pulpit (żeby było miło patrzeć :D) i potem sama podejmie decyzję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ja przez 2 ostatnie lata korzystalem z ME i bylem bardzo zadowolony, teraz przesiadlem sie na XP i jestem jeszcze bardziej zadowolony:) watpie, zeby te bledy o ktorych piszesz byly z winy systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Przyznam ze stabilnosc/awaryjnosc ME zalezy od komputera. Na jednym chodzi OK a zaraz na innym kaszana. Na obecnym komputerze smigal OK, ale na wczesniejszym masakra - 2 godziny i won. Polecalbym Windows 98 Second Edition lub ewentualnie 2000. ZERO XP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ja polecam XP. 98 jest już na tyle stary że trzeba mu pozwolić odpoczywać w pokoju. A jak ktoś nie lubi XP z jakichkolwiek powodów to 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ja mam xp od ponad roku... i nie mam z nim problmow....... wczesniej mialem 98... i procz tego ze sie wieszal po paru h dzialania to byl ok..... ME to wogule szajs i najgorsze gOOwno (jak sam powiedziales ;) ) mialem go 2 dni... i wiecej go nie bede mial... bo nie lubie jak mi sie komp wiesza podczas zabawy ze strona www w notatniku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...