exon Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Chcę kupić antywirus na 2 komputery cena jak najmniejsza wink komputery są mocne (sygna) i teraz takie pytanie jaki haczyk jest w takim antywirusie http://allegro.pl/kaspersky-internet-se … 77537.html rozumiem że wersja angielska czy on będzie pracować jako 2011 i będą dostępne aktualizacje? Firmy jakie mnie interesują to głównie Kaspersky, symantec (jeszcze nie posiadałem) i trochę G Data ale nie polecam jakoś lub taki co tu jest nie tak? http://allegro.pl/symantec-norton-antiv … ml#gallery Powiem że 3 stanowiska też się przydadzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie mozesz zainstalowac darmowej aviry, avast'a lub avg? Nie warto wydawac pieniedzy na programy, ktore i tak Cie nie ochronia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wirusy, Antywirusy, Wybór Oprogramowania - Temat Zbiorczy! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne + kilka innych tematów i masa wiadomości w Sieci Generalnie zamiast wydawać kasę na antywirusa, to kupuj oryginalne gry, nie odpalaj byle czego pobranego z torrentów i darmowy antywir w zupełności Ci wystarczy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 ja ostatnio matce instalnalem : http://www.microsoft.com/security_essentials/ i musze przyznac ze jestem mega zaskoczony ( pozytywnie of korz ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Z Avirą od 2002 roku, generalnie bardzo sobie chwalę i polecam. Bywałem już w różnych miejscach internetu, jednak jakoś nigdy żadna moja maszyna softowo z tego powodu poważnie nie ucierpiała. Zapewne wiesz, jak to jest z IE... Generalnie używam wersji darmowej, ale tatusiek potrzebował antywirusa do firmy - poleciłem mu Avirę. Nabył, jest zadowolony, już od kilku lat rok w rok przedłuża licencję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Polecam darmowe od Microsoftu. Działa nadzwyczaj dobrze! http://www.microsoft.com/security_essentials Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokocukrowy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Oceny 4 najpopularniejszych antywirusów (Softpedia / DobreProgramy): Avast - 84% / 90% AVG - 82% / 81% Avira - 84% / 81% MS SE - 82% / 79% Chyba najlepiej będzie samemu obadać, który najlepiej przypadnie do gustu. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez wysokocukrowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja mam/miałem styczność z (m.in. w pracy): - clamwin (szybki, niezamulający, niezapychający RAM, darmowy, jednak niesuperskuteczny) - MS Esentials (też OK, darmowy ... minus taki że od monopolisty 8O, skuteczności jeszcze dokładnie nie zbadałem ) - NOD (moim zdaniem najlepszy, ale kosztuje, jest skuteczny choć miałem wirusa którego wykrył, ale nie był w stanie usunąć) - Avira (to była tragedia ... tragedia ... miałem na kilku starszych kompach... prawdziwy zamulator ... zdecydowanie nie cierpię tego antyvira) Z Avirą od 2002 roku, generalnie bardzo sobie chwalę i polecam. Bywałem już w różnych miejscach internetu, jednak jakoś nigdy żadna moja maszyna softowo z tego powodu poważnie nie ucierpiała. Jak na jednym (lub może nawet więcej niż jednym - od dawna unikam tego programu) kompie zamieniłem Avirę na NOD to efekt był taki jakbym dołożył RAM i kupił szybszy procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Chcę kupić antywirus na 2 komputery cena jak najmniejsza wink komputery są mocne (sygna) i teraz takie pytanie jaki haczyk jest w takim antywirusie istnieją takie wersje że od razu na 3 komputery możesz zainstalować. Kaspersky na pewno jeden z najdroższych, natomiast na przeciwnym biegunie możesz mieć Pandę. czy tam jest jakiś haczyk raczej nie. Jeśli za coś się płaci to wszystko jest jasne. osobiście używam płatną wersję i wiem że komercyjne wersje wykrywają znacznie lepiej zagrożenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ...jeżeli porównujemy wykrywanie zagrożeń to warto sprawdzać wyniki dotyczące nie rozpoznanych zagrożeń - wg PC Security Labs w tej kategorii najlepiej radzą sobie Panda i F-Secure wykrywając 70-60% zagrożeń tego typu. Ja osobiście zdecydowałem się na Pandę poniważ Collective Inteligence mniej obciąża i nie spowalnia pracy komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ...obecnie obciążenie systemu nie jest tak duże w programach antywirusowych tak jak kiedyś, jednak skanowanie w chmurze z pewnością jest korzystniejsze dla naszych zasobów. wybierając AV warto szukać takich opcji których nie mają inni producenci (np. szczepionka USB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ten sposób chyba sprawia że skanowanie jest szybsze, a wykrywanie i przeciwdziałeanie nieznanym zagrożeniom jest skuteczniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Tak, tak. Mimo mocnych komputerów ta opcja przyspiesza jeszcze bardziej cały proces a w szczególności przyczynia się do lepszego zbierania info o nowych wirusach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 w ostatnich testach AV-Copmaratives Panda wypadła praktycznie najlepiej, więc to pewnie dzieki tej technologii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cantoro Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja korzystam z wersji próbnej Pandy właśnie, bo się skusiłem testem w PCFormacie i jak na razie bez zastrzeżeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 ich programy są o tyle dobre ze niezależnie od tego jaki mamy sprzęt wszystko działa dość sprawnie i nie muli systemu, ja obecnie korzystam z Internet Security 2012 i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...