oscar.p Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam. Mam pewien problem. Otóż któregoś pięknego dnia przy wyłączaniu komputera zauważyłem, że obraz na ekranie jakby się zmniejszył. Włączyłem go jeszcze raz i okazało się, że po prawej i po lewej stronie pojawiły się czarne 3-4 cm pasy. Jest to trochę podobne do obrazu panoramicznego w TV, tyle że po bokach. Co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrk2683 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 jaką masz rozdzielczość? próbowałeś przyciskami na monitorze rozciągnąć obraz ,żeby był na całym ekranie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Wciśnij "Auto". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...