MarioGKrak Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam,prosze o pomoc,a mianowicie chodzi mi o płyte foxcoon p43 s-a,mam dwa komputery w domu,mają wszystko to samo oprócz płyt głownych,w jednym jest gigabyte GA-G31M-ES2L v1 a w drugim jest płyta foxcoon p43 S-A,i własnie w tym foxconie w 3d marku grafika jest o połowe mniej wydajna niz na płycie gigabyte,czego to moze byc przyczyna ? w ustawieniach biosu ? mysle ze probowałem juz wszystkiego,Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Grafa chodzi w trybie pci-e x16? Sprawdź w cpu-z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGKrak Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 w cpu-z nie pokazuje czy x16 bo nigdzie tego nie widze,ale raczej napewno chodzi x16,grafa to Gf 9600 gso,juz kończą mi sie pomysły,nie wiem,nie lubi sie z tą płytą chyba :) nadal prosze o pomoc Przepraszam.slepy z rana :) w cpu-z pisze x16,wiec napewno tak jest,tylko z kąd taka słaba wydajność,przeciez podobno lepsza płyta od gigabyte :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Masz Link Width x16 i Max. Supported x16, czy tylko to drugie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGKrak Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 mam to i to,naprawde juz kombinuje szukam po necie i nic nie ma na ten temat dlaczego jest słabsza wydajnośc na foxconie,ale ze az o połowe ?? naprawde ręce opadają,wszystko dokładnie to samo tylko płyty sie rożnią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Procesory rozumiem też są identyczne a nie tylko gigaherce mają identyczne? Może dysk na tym foxie przełączył się w tryb pio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGKrak Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 tak dokładnie,wszystko jest to samo,procki dyski itp,nie jest pio,szukałem znowu po necie i nic nie ma o takich problemach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Sprawdzałeś w menadżerze urządzeń, we właściwościach kontrolera czy dysk chodzi jako Ultra DMA czy PIO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGKrak Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 chodzi Ultra DMA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...