Tomitec Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 HDD Led jak podłaczyc te 2 kabelki na plcie aby blysnela na obudowi lanpka pracy dysku twardego ?? Kombinowalem juz na wszystkie mozliwe spowoby i kicha :( Instrukcje przerylem i nie wiem zabardzo co mam zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomitec Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Niemozliwe aby nikt z Was nie mail tej plyty. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 jeden post wyzej jest przyklejony topic o tej płycie 8O :? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 POzatym jest takie cośjak instrukcja obsługi :!: NIeiwem czy kojazysz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ehhhh lame :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomitec Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Jak juz pisalem na samym poczatku: "Instrukcje przerylem i nie wiem zabardzo co mam zrobic." P.S. Zanim odpiszecie na czyjegos posta to radze przeczytac kilka razy uwaznie a nie odrazu od lamerow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Musi byc to w instrukcji. Mozesz miec na plycie cos o nazwie JFP1 (Front Panel) gdzies gdzie podlaczony jest reset i power led. Nie sadze zeby nie bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 SZUKAJ zrozum miszczu, jakbys poszukał to byś znalazł przyklejony wątek na temat tej płyty i gdybyś tam zasał to pytanie to szybko byś dostał odpowiedź, ponieważ wszyscy którzy tam piszą (i większość z nich jest posiadaczami takiej właśnie mobo) mają włączone śledzenie wątku, więc od razu ktoś by sie odezwał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 http://www.msi.com.tw/program/support/manu...98&NAME=MS-6570 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...