morpheus1123 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Kilka dni temu pojawił się u mnie problem, moj Tato grał sobie smacznie w Call of Duty: Modern Warfare 2 (w sieci, oryginał oczywiście), nagle padła kość RAM (już wymienione na nowe), po małym odkurzeniu i wyczyszczeniu kompa okazało się iż przy moim obecnym radiatorze jeden z zaczepów jest uszkodzony i nie jest on odpowiednio docisnięty do procka, chciałbym wymienić go na inny oczywiście mam dwa modele na oku ale trudno się zdecydowac chciałbym abyście mi pomogli w wyborze. Mile widziane Wasze propozycje!!! Moje fundusze siegają do 200 pln a podstawka to 775. Propozycje to: "1" "2" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby14444 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Kup Scythe Mugen 2. Bezkonkurencyjny stosunek ceny i jakości. Jest to naprawdę dobry cooler, jego wielka zaleta to to że wiatrak ma regulację obrotów PWM, max obroty to 1300, ale jest wstanie schłodzić praktycznie wszystko już przy 900-1000 co czyni go bardzo cichym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 (edytowane) No chyba sie mylisz , lepszy jest Zalman CNPS10X Performa - 149zł : Esc.pl , jest mniejszy , tańszy , lepiej wykonany , bardzo podobnej wydajnościi i ma w zestawie bardzo dobra paste termo. Mozesz brać http://www.komputronik.pl/index.php/product/108651/Sprzet_komputerowy/Podzespoly_PC/Coolink_Corator_DS.html jest wydajniejszy od mugena i zalmana. Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek68 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Polecam Performe lub Flexa + swój wentyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...