KosiMazaki Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam Wpadła mi w łapy wyżej wymieniona karta muzyczna. Z chęcią bym się nią pobawił tylko z tego co widzę jedyne dostępne sterowniki są do Visty w wersji 32-bit. Czy spotkał się ktoś może z patentem na uruchomienie tej karty pod Win7 w wersji 64-bitowej? Może istnieją jakieś mod paczki pokroju KXów czy też Audigy SupportPacka? Pozdrawiam Mazak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Raczej nie. Za to pod Windows 7 32bit karta powinna dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 No właśnie. Do takich samych wniosków doszedłem. po cichu liczyłem, że może któryś użytkowników ma jakiś patent. Trudno się mówi, raczej nie przeinstaluje systemu dla karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...