rlz Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Set: Intel Pentium 4 3.0 / core 2 duo 4600 2 x 1GB ddr 2 667 / 2 x 256 ddr Gigabyte GA-8I915P Duo Pro Nvidia 6600GT / ATI 3450 Zasilacz jakaś lipa ale działa Mam problem z tym setem. Bo nie reaguje na przycisk włączania ale jeżeli z tyłu zasilacza wyłączę i potem włączę to uruchamiają się wiatraki i diody ale reszta komputera nie. Powiem, że zasilacz działa, karta graficzna, ramy, procek i zasiłka. Były testowane na innym komputerze. Na początku myślałem, że to zasilacz więc podłączyłem mu OCZ Fatal1ty 400w ale to i tak nie pomogło. Jeżeli na zasilaczu wyłączyłem i potem włączyłem to nadal uruchomiały się wiatraki i diody ale diody w komputerze i zasilaczu migają jak głupie. Czy da się jakoś naprawić tą płytę? Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=UXOubUNfDgo Edytowane 15 Stycznia 2011 przez rlz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Witaj na monitorze kompletnie nic się nie wyświetla?? Jeśli tak to prawdopodobnie wina BIOS'u może coś da restart biosu (zworka/bateria) To tylko taki moje spekulacje :) PS. Czy przypadkiem to się nie stało po wymianie procesora? Edytowane 16 Stycznia 2011 przez przemo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...