larva Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam, szukam sposobu na odzyskanie wiadomości (także usuniętych) z archiwów nowego gadugadu 10. Posiadam skopiowane archiwa w postaci pliku archives.db które ważą 615kB , dotąd udało mi się je odczytać i zapisać do pliku .txt. Niestety plik archives.txt waży jedynie 220kB. Tutaj nasuwa się moje pytanie. Czy archives.db (615kB) posiada znacznie więcej wiadomości stąd tak duży rozmiar? Czy znajdują się w nim rozmowy wcześniej usunięte z gadugadu ? Jeśli tak to czy jest możliwość odzyskania wcześniej usuniętych rozmów z pliku archives.db ? Czytałem że w wcześniejszych wersjach gg w archives.dat przetrzymywane były wszystkie rozmowy i usunięte wiadomości były możliwe do odzyskania . Proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 archive.db Tools :: Oficjalne aplikacje do Gadu Gadu :: GaduDodatki.pl Może to pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larva Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Właściwie to próbowałem już tym programem bez skutku. Odczytać archiwum udało mi się dopiero przy pomocy NoweGG Tools v1.1, ale nie ma tam nic o odzyskiwaniu. Rozwiązałem problem dzięki PassTool Pro 7.9 Edytowane 21 Lutego 2011 przez larva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...