Twój Pan Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Witam http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1599098 Pamięci to G.Skill PC4800 1GBLA (Samsung TCCD 437). Wyglada na to, że dziś testując HTT do zawodów na HWBocie, przez przypadek pobiłem rekord świata w taktowaniu DDR1 :lol: :lol: :lol: Tak naprawdę założyłem ten temat bo chciałem sprawdzić jaki mam avatar, a nie chcialo mi sie klikac w mój profil Pozdrawiam Edytowane 16 Stycznia 2011 przez MaSell 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Słitaśnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Pokaz wynik przepustowosci ...... bo jak narazie to ja wiem o DDR 600 ale 800 :o:O Jam chcem takiem memki !!! DDR3 by sie chowały ...... dalekooo w polu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 pff, ale ikstrim na powietrzu :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Ło, niezła rzeź, gratulacje! :D Popieram przedmówcę - wrzuć wyniki przepustowości. Kości jakoś specjalnie chłodzone? BTW A DDR600 nie jest specjalnie niezwykłe OCZ EL DDR PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special *EOL OCZ Technology Edytowane 16 Stycznia 2011 przez ivanov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 przez przypadek pobiłem rekord świata w taktowaniu DDR1 :lol: :lol: :lol: Sprzęt przeżywa "drugą młodość" :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TM3K-BN&N Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) pff, ale ikstrim na powietrzu :lol2: No tak sam wynik nie wystarczy, prawda. MaSell idź dosyp śniegu i zrób jeszcze jedno foto. przez przypadek pobiłem rekord świata w taktowaniu DDR1 takie rekordy są najfajniejsze. A jeszcze wiekszy fun jest jak znajdujesz je w koszu :lol: Edytowane 16 Stycznia 2011 przez tomekk600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wyników przepustowości nie będzie, bo przy takich timingach z takim prockiem nie ma to większego sensu. Byłoby około 5000mb/s, nic spektakularnego. DDR3 by sie chowały ...... dalekooo w polu.... Na DDR3 mam coś innego ;) : CPU-Z Validator 3.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) GOOD B-) Daj 'zima cooling' i zrob zdjecie jak okno jest otwarte i juz bedziesz prawie IXTRIM :D Edytowane 19 Stycznia 2011 przez KUBA TM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Z jedna kostka 10-15mhz więcej, ale obiecałem sobie że bez 400 nie ma sensu single channel pokazywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Z jedna kostka 10-15mhz więcej, ale obiecałem sobie że bez 400 nie ma sensu single channel pokazywać. To te ode mnie? :) Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez odbytorq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 cienki bolek jestes :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 fajne memki fajne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Wykopuję głęboko spod ziemi ten wątek.... Idę po Ciebie: Pozbierałem 9 kostek na TCCD - ta jest najlepsza (G.Skill GBLE) i przy napięciu 2.9 robi ~400 15-6-6-3-2T, pozostałe odpowiednio - 1x390, 2x385, 1x375, 1x360, reszta kończy się przed 360. Ten wynik jest @3.3V i można wycisnąć jeszcze więcej. Testowałem na DFI NF4 SLI-D - CPU 300x6, dzielnik 250 (pamięć @360). Boot do windowsów, potem clockgenem do góry. Chłodzenie - 2x120mm wiejące z góry. Nie korzystałem z uroków zimy. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez phobosq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Az chyba zobacze jakie ddr1 leza u mnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Ktos chce wziac mojego GF4MX 64Bit ktory swego czasu robil 615-630MHZ na pamieciach 6ns bez podbijania napiecia ? Tylko mowic szybko bo mam kogos kto wraca do polski w niedziele, a brat mi przywiozl ta karte zamiast 8500GT :P Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Aurora001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Jestem pod wrażeniem... ;) a jaraliśmy sie kiedyś jak Hynixy D5T latały na 250MHz :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Gościu zluzuj z tymi pracami górniczymi na forum. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) powiem tylko OMFG :D raz jeszcze :P Gościu zluzuj z tymi pracami górniczymi na forum. Masz z tym jakiś problem, czy będziesz teraz krytykował z byle powodu jednego z userów z najdłuższym tutaj stażem? Edytowane 25 Marca 2016 przez SpiderMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...