NiemacieK Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Witam, W niedalekiej przyszlosci zamierzam zderzyc ze soba mojego CREATIVE TI4200 z w/w ZALMANKIEM. Ciekaw jestem jakie beda tego efekty. Moze ktos juz testowal taki mix. Generalnie jak ktos ma jakies zdanie na ten temat to bardzo prosze o podzielenie sie tym ze mna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dobry pomysł, ma tylko jedną wade - zajmie Ci sporo slotów PCI... Poza tym wpożo, jakbym robił AC na grafe też bym pewnie się zastanawiał nad siakimś Zalmankiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dobry pomysł, ma tylko jedną wade - zajmie Ci sporo slotów PCI... Poza tym wpożo, jakbym robił AC na grafe też bym pewnie się zastanawiał nad siakimś Zalmankiem :) Szczeze mowiac nie zalezy mi na slotach, bo mam tylko swojego LAJFA na samym dole i sieciowke pietro wyzej. Tak czy inaczej mam wolne miejsce pomiedzy grafa a LAJFEM, wiec dlaczego nie wcisnac tam ZALMANKA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Pomysl dobry ale ma sens tylko wtedy jezeli bedziesz sie bawil w mocne OC. Jezeli juz bedziesz mial tak wydajne chlodzenie to az prosi sie o zrobienie Vmoda na GPU i jazda na maksa :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 No no taki Zalmanik i jedziemy z kręceniem na maxa. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Nie wiem czy jest sens bawic sie w Vmody (czy ryzyko zniszczenia karty i utrate gwarancji zrekompensuja mi wyniki). A tak na marginesie DEXTER- ile wyciagasz ze swoich GEJLI bo mam take same i ciekaw jestem jak twoje lataja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodex Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Warto spróbować tylko trzeba dobrze posmarować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 sorry my mówimy o Zamanie CNPS3000+ - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2147 ?? To chyba cooler do procka... a nie na grafę. Z opisów to wydaje mi się że mówimy o Zalmanie ZM80A-HP - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6184 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mowimy dokladnie o tym ZALMANIE o ktorym mowimy czyli CNPS3000+ i to prawda ze jest ona na procesor a nie na grafe i na tym polega cala radocha (zaje**sta wydajnosc- jak na kuler na GPU, troche dlubania i kombinowania). A co do ZM80A-HP jak dla mnie kiszka- przebajerowany i deko drogi- ale to tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 A co powiesz o TT Giant II Heatpipe http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=195 ?? A swoją drogą dużo kombinowania z tym Zalmanem CNPS3000+ przy montowaniu na grafie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Wyglada imponujaco, ale mimo wszystko podejzewam ze wydajnosc nie bedzie az tak dobra jak w przypadku zastosowania 3000+ (no i odpada cala frajda z kombinowaniem). Co do instalacji to najprosciej przykleic, ale ja myslalem nad zrobieniem zapinki w ksztalcie literki H (TI4200 ma 4 otwory naokolo GPU). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...