Arekluk Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Witam wszystkich mam takie pytanko co do w/w tematu: Kupiłem sobie sb live 5.1 Digital (sb 0220) i jak leci mi mp3 to mi dzwięk sie wiesza na 1sekunde i leci dalej a o divxie filmach to już wogóle sie nieda prawie oglądać co chwile wiesze sie dzwięk i film klatkuje Mam najnowsze sterowniki Sb Mam płyte ga-7vax grafika ati 7500 no i sb live 5.1 Digitala jak ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu to ja jestem za próbowałem już nawet tych sterowników yuopa czy coś takiego i tych kx czy xx i nic to niepomaga dalej to samo a nawet gorzej bo miałem tylko stereo a bym zapomniał ma win xp z poprawką 1 narka i z góry wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 nie ten dzial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Bo ten model SB0220 sprawia najwięcej problemów i chyba jest jakiś wadliwy. Było o tym na forum, poszukaj. Sam miałem takiego samego liva to wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...