Liquid Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Nareszcie mam ten blok, nawet działa i ta cisza. :lol: Kosztował mnie 108zł z czego pompa Aquqszut 600l kosztowała 80zł. :P No i jeszcze nie mam chłodnicy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Nareszcie mam ten blok, nawet działa i ta cisza. :lol: Kosztował mnie 108zł z czego pompa Aquqszut 600l kosztowała 80zł. :P No i jeszcze nie mam chłodnicy :roll: to jaka to pompa nie mow ze Turbo 8W :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Nareszcie mam ten blok, nawet działa i ta cisza. :lol: Kosztował mnie 108zł z czego pompa Aquqszut 600l kosztowała 80zł. :P No i jeszcze nie mam chłodnicy :roll: Założyłeś już? Bez chłodnicy? I co nie grzeje się za bardzo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Nareszcie mam ten blok, nawet działa i ta cisza. :lol: Kosztował mnie 108zł z czego pompa Aquqszut 600l kosztowała 80zł. :P No i jeszcze nie mam chłodnicy :roll: 80 PLN???? 8O 8O 8O To chyba żart? No bo przecież taka w sklepie to 36 PLN kosztuje.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 80 PLN???? 8O 8O 8O To chyba żart? No bo przecież taka w sklepie to 36 PLN kosztuje.... A w hurtowni jak sie ma sklep zoologiczny sa po 24 pln :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Jak bym nie wiedział :D :D :D Kiedyś ich w tej hurtowni powybijam, albo do ich pięknego akwarium wpuszcze ze 2 piranie i po kłopocie... :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ta pompa to Turbo 2001 8W, lepsza taka niż żadna. Narazie bez chłodnicy temp. dochodzi do 40C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...