HQ12 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 witam dzis mnie doslownie powalila jedna zecz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: wiec wkuzalo mnie ze mi sie komputer zawiesza i re OS i rozkrecilem kompa w celu sprawdzenia chlodzenia co widze na radiatoze i cpu jes tak jakby jeziorko z pasty srebrnej hmmm mysle sobie radiator gowno wart niestyka bede musial wyszlifowac przykladam do szkla i co widze radiator idealnie prosciutki zadnego przeswitu.. mysle boze to niemozliwe przykladam tego cpu z podpisu i co widze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hehehehheeh INTEL RULEZ procesor na srotku niestyka przylega tylko kantami (rogami) :twisted: :twisted: BUAHAHAHAHA nie no to sie zabralem do polerowania tej swietnej blach na cpu co jak tak wszycy zachalaja :lol: :lol: :lol: :lol: ...acz nierozwiazalo to mojego problemu :? takiej fuszerki to sie niespodziewalem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Na jakim procku taki krzywy ten heat spreader? Na P4 czy na baleronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 chyba chodzi o celera 333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 No racja, ma go teraz w podpisie. Cos slabo dzisiaj widze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 witam dzis mnie doslownie powalila jedna zecz :twisted: (...) RZECZ :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ee tam normalka ja kazdego swojego starego cela szlifowalem - tak samo jak ktos pokazal diecie idealnie rownej powierzchni athlona z bliska i sie okazalo ze do rownosci jej daleko - przypominala marsjanska glebe z kraterami :) prawda jest tak aze ciezko zrobic taka czapeczke na proca zeby byla idealna tak jak ciezko zrobic idealnei rowny cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 witam dzis mnie doslownie powalila jedna zecz :twisted: (...) RZECZ Ty, ale sobie posty bijesz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 witam dzis mnie doslownie powalila jedna zecz :twisted: (...) RZECZ Ty, ale sobie posty bijesz:) Ty, ty tez :lol: :wink: A przy okazji i ja 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...