Skocz do zawartości
HQ12

LOL wszechczasow !!

Rekomendowane odpowiedzi

witam

dzis mnie doslownie powalila jedna zecz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: wiec wkuzalo mnie ze mi sie komputer zawiesza i re OS i rozkrecilem kompa w celu sprawdzenia chlodzenia co widze na radiatoze i cpu jes tak jakby jeziorko z pasty srebrnej hmmm mysle sobie radiator gowno wart niestyka bede musial wyszlifowac przykladam do szkla i co widze radiator idealnie prosciutki zadnego przeswitu.. mysle boze to niemozliwe przykladam tego cpu z podpisu i co widze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hehehehheeh INTEL RULEZ procesor na srotku niestyka przylega tylko kantami (rogami) :twisted: :twisted: BUAHAHAHAHA nie no to sie zabralem do polerowania tej swietnej blach na cpu co jak tak wszycy zachalaja :lol: :lol: :lol: :lol: ...acz nierozwiazalo to mojego problemu :? takiej fuszerki to sie niespodziewalem :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee tam normalka ja kazdego swojego starego cela szlifowalem - tak samo jak ktos pokazal diecie idealnie rownej powierzchni athlona z bliska i sie okazalo ze do rownosci jej daleko - przypominala marsjanska glebe z kraterami :) prawda jest tak aze ciezko zrobic taka czapeczke na proca zeby byla idealna tak jak ciezko zrobic idealnei rowny cooler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi