PolandMET Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam Uczestnicze w konkursie Asus Pride ze swoją modyfikacja Blue & Red Fusion. Kazdy głosujący w tym konkursie, (najlepiej na moja modyfikacje oczywiscie :D) KAZDEGO DNIA moze zostac wylosowany w loterii i wygrac nagrody. Mysle ze warto, za kilka klików myszy. http://event.asus.com/mb/2010/pride/Vote_ReadMore.aspx?Id=449 Wystarczy oddać głos co dzien i co dzien uczestniczyc w loterii. GLOSUJCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 I znowu wygra ten, który ma zaplecze na forach, albo liczną rodzinę <_< Nvm, głos poszedł. Postaram się nie zapomnieć w najbliższych dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) no niestety ale dzieki <BR>Tyle ze zdaje mi sie ze wybiora zwyciezce z kazdego kraju a z PL jest tylko 4 i sa narazie w tyle :D<BR>Wiec nie jest tak zle.<BR>Poza tym mam nadzieje ze moze Asusowi spodoba sie ogolnie moja buda, bo jest inna niz wszystkie "zwyczajne". :D Edytowane 20 Stycznia 2011 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...