yuucOm Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 (edytowane) hmm Na co ja czekam: DNF Diablo 3 Skyrim TDU2 Rage Deus Ex 3 Black Mesa Source Edytowane 23 Stycznia 2011 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 (edytowane) TDU 2 Crysis 2 Max Payne 3 Batman: Arkham City Dirt 3 Rage DNF No i oczywiście na kolejna fife, nba i FM'a Edytowane 23 Stycznia 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ja najbardziej czekam na... patcha do Live for Speed Na drugim miejscu rFactor 2 Czy będzie lepszy od iRacing... zależy jakie ktoś ma priorytety. Jak ktoś gra bardzo sporadycznie tak jak ja, to system abonamentowy jest nie do przyjęcia. Dobre trasy są ogromną zaletą, natomiast fizyka wcale jakaś niesamowita nie jest. Z innych gier: Diablo 3 Crysis 2 Rage Red Dead Redemption (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Duke, Last Guardian, Uncharted 3, L.A. Noire..no i liczę, że Valve coś chociaż zapowie w tym roku ;) Ewentualnie z reedycji jeszcze - Team Ico Collection i MGS :) Edytowane 23 Stycznia 2011 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Tylko i wyłącznie DNF. Reszty będę oczekiwać w tanich seriach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Deus Ex: Human Revolution, The Witcher 2 i Mass Effect 3. Wątpię aby Blizzard wypuścił w tym roku Diablo 3 i dodatek do Starcrafta 2. Stawiam na co najmniej kilkumiesięczne opóźnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wiesiek, Deus EX i ME3 - must have... ewentualnie jeszcze Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier... I przy okazji Mass Effect Edycja Rozszerzona w Extra Klasyce bo póki co mam tylko wersje via steam... I ciche lecz odległe marzenie ;) Star Wars: The Old Republic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 I ciche lecz odległe marzenie ;) Star Wars: The Old Republic... Ja, naiwny, myślałem przy zapisywaniu się do beta testów dawno temu, że na świątecznej przerwie sobie trochę powalczę. Zostaje KotOR i Force Uneashed na pocieszenie. Ale... ileż można? Jedna rzecz mnie dobija... żeby pograć w nowości pewnie trzeba będzie zainwestować parę gorszy w grafikę i (może) ram. Duke i DX muszą cieszyć nie tylko duszę, ale i oko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innocent Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 "są cycki - jest duke!" Oby tej gry nie zniszczyli przez swoje 12 letnie widzimisie :P Dla mnie deus Ex zawiedzie wszystkich... fanów czy nie fanów. Dlaczego? Sterowanie jak z Alpha Protocol - czytaj: Mizerne. Wiedzmin 2 to najbardziej ekscytująca pozycja... za wyjątkiem, że ja już nie gram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Crysis 2 i Tomb Raider to 2 numery 1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Heroes VI DiaBLO III TDU 2 Dungeon Siege III Dungeos Dragons: Neverwinter Crysis 2 I chyba starczy, gdyż te gry sa naprawdę długie i rok n ie starczy, aby we wszystko pograć. Wiek już robi swoje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Diablo 3 DNF Dungeon Siege III Reszta może nie wychodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...