Narkies Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Witam, ostatnio trafiłem na aukcje internetową >Klik< Cena całkiem zachęcająca (1699 zł), 4gb ramu i radek 5470 w laptopie, to nie jest chyba tak najgorzej, dysk mam jeszcze zewnętrzny tak więc nie martwię się że zabraknie mi miejsca i teraz kwestia procesora, komputer miał by być głownie do internetu filmów i muzyki, aczkolwiek napewno dla zabicia czasu zagrał bym na nim w coś raz na jakiś czas... zależy mi też na wyjściu HDMI pytanie czy jest to dobra cena, czy ten procesor w miarę dawał by radę i czy w razie czego miałbym możliwość zmiany procesora, na jakiś lepszy? A także czy matryca HD WXGA Color-Shine jest znośna jakościowo? :>. Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam! Edytowane 21 Stycznia 2011 przez Narkies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neho Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 dołączam się do pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Właśnie przeglądam net, pewien użytkownik twierdzi że wymienił ten procesor na i5-430M jak to z tym jest? jeżeli się da, to brał bym tego laptopa bez zastanowienia.... Edytowane 20 Stycznia 2011 przez Narkies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...