jj66 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 witam,chce zakupić monitor, głównie do internetu,gier i filmów. Zależy mi dobrych kątach, kolorach i rozdzielczości. Waham sie miedzy dellami: Dell 2209WA i Dell UltraSharp U2410, może być jeszcze jakiś TN ,który będzie miał porównywalne kąty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 może być jeszcze jakiś TN ,który będzie miał porównywalne kąty O tym możesz zapomnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jj66 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 nie mam u mnie w miejscowosci tego della 2209WA,zamiast niego jest DELL U2311H , wiec sie waham miedzy tym 23 a 24 dellem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...