AwAdOn Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Przedstawiam efekt końcowy mojej ostatniej modyfikacji. Maszyna oparta na IBM'ie R51 ze stacją dokującą. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Piekny! Gdyby jeszcze cyfry na wyświetlaczu u góry były czerwone, a zamiast zwykłych lamp dał nixie, podpiete aby np wyświetlały godzine posikałbym sie z wrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 woooow, ale fantazja ! nie miałbym takiej wyobraźni by to stworzyć, gratki za pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Cuuuudo!!!! NIEZŁE cacko... :D Gratki pomysłu... Fajna zabaweczka do salonu... Retro style... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tak fajnie zrobionego kompa to już dawno nie widziałem. Normalnie szczena opada. W odpowiednio urządzonym pomieszczeniu wypas niesamowity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 szok :D wrzucisz jakiegos workloga? :) ciekawy jestem (i pewnie nie tylko ja) jak to w srodku wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 szok :D wrzucisz jakiegos workloga? :) ciekawy jestem (i pewnie nie tylko ja) jak to w srodku wyglada :) Tutaj masz: Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Swietny mod. Swietny pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Gratulacje za miejsce na pudle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...