hemical Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam posiadam płytę główną ECS K7S5A (Socket-A) mam takie pytanie jakiego najlepszego dla tej płyty głównej procesora i biosu moge użyć do ulepszenia wydajności mojego komputera. Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Miałem ten wynalazek i najlepszy był cheepo bios z tym biosem obsłuży nawet semprona z zaniżonym fsb. Płyta w wersji 3.1 i pózniejszej obsługuje fsb 200 i 266t i tutaj szukaj jakiegoś athlona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Gdybyś wszedł do odpowiedniego działu, znalazł byś kilka tematów o tej płycie. Socket 462(A)/Slot A - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...