Ogór Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam. Jak w temacie, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na usuwanie kleju po matach (AKASA)? Próbowałem takim sprejem do usuwania naklejek ale nie pomaga ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 rozpuszczalnik powinien pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Niestety nie pomaga. Btw. maty były dość długi czas przyklejone na obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Użyj benzyny do wywabiania plam lub do zapalniczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Benzyna ekstrakcyjna da radę, tylko trza mocno pocierać np. ścierką jakąś - powinno zejść, u mnie dało radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blain Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Ja kiedyś zrywałem pozostałości po amortyzacji pompki. Długo starałem się to usunąć, ale najlepsze efekty dawał Acrysol. Możesz spróbować właśnie tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomascamel Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Witam. Jak w temacie, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na usuwanie kleju po matach (AKASA)? Próbowałem takim sprejem do usuwania naklejek ale nie pomaga ;/ polecam miksturkę: denaturat + nitro w proporcjach 9:1, do maksymalnie 7:3 - w drugim przypadku nitro rozpuszcza także plastik i farbę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...