czysty Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jeżeli podoba Ci się ten obrazek 8O : albo ten: lub ten :lol: : proponuję zajrzeć tu To jest nowa seria BX. Ma parę fajnych rozwiązań (np. filtry anty-kurzowe, USB+Audio+1394 na froncie, parę dodatkowych dziurek wentylacyjnych, klips na nietypowe karty PCI, dodatkowe miejsce na wentyl obok HDD, no i przede wszystkim extra design) ale i wady można znaleźć (jeszcze gorsza kratka od wentyli, brak wyciąganej płyty od mobo, brak klipsów do mocowania kart PCI). Ogólnie konstrukcja bardzo podobna do wcześniejszych modeli. doczytałem się, że nia ma ich jeszcze w sprzedaży :wink: a szkoda... inne kolorki tutaj, a rzut okiem na detale tutaj Ja jestem zachwycony :twisted: :lol: ciekawe ile będzie kosztować :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 eee tam. IMO Dragon ladniejszy! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 eee tam. IMO Dragon ladniejszy! :) hehe :lol: a ja powiem że mi się bardziej podobają od mojego Matrixa Silver, a szczególnie 02 :wink: wiesz zawsze cos innego/odmiennego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 :!: na 1 rzut oka przypominaja "budki-wygodki" (TOI-TOI i te sprawy) :P a tak wogole to tylko inny plastik z przodu i te nowe wzmocnienia antywibracyjne w koszyszku 5.25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 one sa....brzydkie :? , strasznie kanciaste zrobili..., cale wzornictwo przemyslowe idzie w strone ladnych ksztaltow (luczki te sprawy, oczywscie ze smakiem a nie jakos nachalnie -> spojrzcie na wzornictwo najnowszych modeli samochodow ktore wchodza teraz na rynek), a oni to zrobili takie kanciaki jak w latach 80 tych..., IMO beznadzieja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 a mnie sie podoba robi je też chieftec tylko że nie jest cała z Al a za tą cene to powinna być :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 eeeeeee tam wymienie przod i bedzie taka sama ;) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 eeeeeee tam wymienie przod i bedzie taka sama ;) :twisted: ehehe :D ... a skąd weźmiesz taki przód :lol: 8) Ciekawe czy one wogóle trafią do Polski, np. seria Multi Color jest już długi czas, a u nas nic nie widać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Dla mnie rewelacja ale: - niech w koncu dadza tacki na mobo (na glowe w Chieftecu upadli, ze do nich nie dociera jak jest to wygodne?) - zamiast tych kratek niech zrobia zwykla dziure z grillem (tak jak np. w nowym coolermasterku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A mi się podobają znacznie bardziej niż dragony :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A mi się podobają znacznie bardziej niż dragony :D.o gustach się nie dyskutuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jak dla mnie to dragony lepsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 mi tez bardziej dragon sie podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Sam mam dragona big towerka (niby czarny ;)) ale design BX od razu przypadl mi do gustu. Gdyby jeszcze nie te pewne braki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Wygląd może i ciekawy, ale większość tych "bajerów" wewnątrz, można już dawno znaleźć w obudowach Antec. Część to może i faktycznie nowość... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 eeeeeee tam wymienie przod i bedzie taka sama ;) :twisted: ehehe :D ... a skąd weźmiesz taki przód :lol: 8) Ciekawe czy one wogóle trafią do Polski, np. seria Multi Color jest już długi czas, a u nas nic nie widać :( Multicolor jest dostepna od jakiegos miesiaca :) Co prawda tylko czarno-srebna ale zawsze. MX-01-BD-S 445 zł Seria BX pojawi sie w Niemczech 12 czerwca, w Polsce jakis tydzien pozniej. Ceny jeszcze nie znam Jesli ktos jest zainteresowny to na priva. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ta ostatnia w pierwszym poście jest fajna. ciekawe, jaka bedzie jej cena??? BO chyba sie skuszę :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 tu jest recka : BX-01B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...