rafal76 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Caseking.de » CPU-Kühler » Alle CPU-Kühler » Be Quiet! Dark Rock Pro CPU-Cooler http://www.caseking.de/shop/catalog/Be-Quiet-Dark-Rock-Advanced-CPU-Cooler::16000.html Produkt jest drogi ale myślę wart swojej ceny Edytowane 22 Stycznia 2011 przez rafal76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Już od kilku dni bez problemu można zamawiać w Polsce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tak na marginesie, Caseking to nawet niezły cenowo sklep. Dla przykładu, chciałem kupić obudowę - Lian-Li PC-C37. W Polsce w sklepie Yooki.pl byłby to wydatek - 649 zł Obudowa Lian Li PC-C37B HTPC - czarna :: Yooki.pl W Caseking 465 zł (119,90 Euro) Caseking.de » Gehäuse » Aluminium Gehäuse » Lian Li PC-C37B HTPC-Chassis - black Albo CK ma tak dobre ceny, albo w Yooki rżną klienta równo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Hmmm, wersja PRO wygląda na konkretny kawała coolera - Widział już ktoś może testy tego cacka? najlepiej porównujące go z TR Silver Arrow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tak na marginesie, Caseking to nawet niezły cenowo sklep. Dla przykładu, chciałem kupić obudowę - Lian-Li PC-C37. W Polsce w sklepie Yooki.pl byłby to wydatek - 649 zł Obudowa Lian Li PC-C37B HTPC - czarna :: Yooki.pl W Caseking 465 zł (119,90 Euro) Caseking.de » Gehäuse » Aluminium Gehäuse » Lian Li PC-C37B HTPC-Chassis - black Albo CK ma tak dobre ceny, albo w Yooki rżną klienta równo ;) Dolicz cene transportu i przestaja byc takie dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Transport do Polski to według cennika sklepu 13,90 Euro w przypadku PC-C37 (waga poniżej 5kg). Kupując w Polsce też musiałbym zapłacić za kuriera ;) Owszem to akurat dość wyraźny przykład, ale czasem warto poszukać zagranicą i sporo zaoszczędzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal76 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 dla mnie ten sklepik jest wyznacznikiem cen i przy okazji wiele opinii na temat produktów Gehäuse -> Hardware - Computer Shop - Hardware, Notebook & Software by Mindfactory.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...