vandaal91 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam! Mam problem. Moja kamerka co 15-30 minut odłącza się od systemu po czym momentalnie się znów pojawia, skutkuje to przerwaniem obrazu podczas rozmowy i denerwującymi informacjami, że kamerka została odłączona/podłączona. Dodam, że następuje to również gdy jest wyłączona. System Windows 7 64-bit, kamerka to: Creative Live! Cam optia, płyta główna to Asus P5Q PRO. Ponadto wywaliło mi ostatnio komunikat: O co chodzi...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrkdl Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Sprawdź porty usb czy są sprawne, odinstaluj i zainstaluj sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Sprawdź ustawienia zarządzania/oszczędzania energii dla portów USB/urządzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandaal91 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 w menedżerze musiałem włączyć ukryte urządzenia, wtedy wyskoczyło mi "Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej" potem wyskoczyło: -8 "Główny koncentrator USB" i tam w opcjach wyłączyłem, żeby nie mógł odłączać zasilania -3 "Rozszerzony kontroler hosta USB Intel® ICH10 Family" i np.3A3R -5 "Uniwersalny kontroler hosta USB Intel® ICH10 Family" i np. 3A35 -2 "Urządzenie kompozytowe USB" i bądź mądry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...