vandaal91 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam! Chcę zmienić swojego Razer Copperheada [swoją drogą ktoś chce kupić? :)] na coś co lepiej leży w dłoni. Myszka ma być do codziennej pracy i gier typu Battlefield Bad Company 2, Counter-Strike 1.6/Source itd. Nie potrafię powiedzieć low czy high sens. Gram chyba po środku. Rozdzielczość grania to full HD czyli 1920/1080p. Głównie zastanawiam się czy wziąć MX518 a G500. Sercem za G500, rozsądkiem za MX518. MX518 niby dokładna zarówno na low i high, ale już stara, nie ma tylu klawiszy co G500, brzydsza, rolka nie taka jak w G500, no i dwie wersje co również komplikuje sprawę. G500 może mieć problem ze szmaciakami, i niby bardziej dla high sens chociaż nie rozumiem dlaczego [zmniejszam DPI i mam low]. Czekam na porady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ja słyszałem, że G500 ma interpolację co ma podobno być dyskwalifikujące dla myszy z taką kasę, spojrzyj sobie na art na frazie, tam to pisali. Posiadam MX518 już 4 rok i działa świetnie, tylko rolka trochę nie domaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Mi w MX518 (v2) przeszkadza tylko dosyć gruby kabel, poza tym jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandaal91 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Po namyśle postawiłem na G500. Jeżeli będzie się gubiła na szmatce QCK Mass to wystawie na sprzedaż za dobrą cenę ;) a kupię jakąś pod laser :) Czekajcie więc na ofertę QCK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 @vandaal91 Zobacz do przylepionego tematu, właśnie napisałem swoją opinie na temat G500. Przesiadłem się z mx518 po ponad 5 latach użytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...