mjq Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam Poszukuje następcy dla terminalu Wyse, który służy mi do ściągania torrentów. W związku z tym mam pytanie czy NTT HOME W 700P ma chłodzenie pasywne? Na stronie producenta nie ma o tym ani słowa, a sprzedający na allegro odpowiadają różnie. Czy ktoś posiada takowy komputerek i rozwieje moje wątpliwości? Pozdrawiam mjq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Pasywne, jeśli wierzyć tej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Ale to model W 300P, a nie W 700P. W 300 P jest z grafia Intela, a 700 P ma na pokładzie chip nVidia 9400. Chyba że ktoś zna inne rozwiązania takiego typu. Wymagania: możliwość podpięcia dysku sata, chłodzenie pasywne i giga ethernet. Edytowane 23 Stycznia 2011 przez mjq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ech, ale wtopa... W google wpisałem W700P i nie zauważyłem, że strona prowadzi do innego modelu... Do torrentów i filmów z powodzeniem mogą służyć dedykowane do tego playery, np. taki: NOWY WD TV HD LIVE Media Player FullHD! HDMI! A/V (1419230260) - Aukcje internetowe Allegro Na PurePC jest test, poszukaj. Być może znajdziesz coś ciekawszego, jakiś Popcorn Hour, ale te raczej mają aktywne chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Temat do zamknięcia. Doszedłem do wniosku, że poskładam coś na atomie we własnym zakresie. Wtedy będę miał pewność, że maszyna będzie chłodzona pasywnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...