fiszer Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 witam was... czytaliscie artykul na frazie o Sound Storm`ie.... wlasnie ja w takiej kwestjii czy ktos probowal instalowac sterowniki i oprogramowanie Sound Storm na swoim nforce2 z mostkiem MCP nie MCP-T jest to mozliwe?? :twisted: i jeszcze jedno czy MCP-t to jest ta wersja z zintegrowaną grafa? pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 aaaaaa widze gościu że sie konkretnie nie orientujesz, na mostku MCP nie ma sound storma. Jest tylko na MCP-T. Z racji powyższego nikt nie bedzie instalował sterów do soundstorma na mostek MCP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszer Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 orientuje, orientuje tylko myslalem ze moze jakis mocny to zrobil jakimis lewymi kanalami i dal rade to zainstalowac... ja wlasnie zastanawiam sie nat tym aby sprzedac swojego solteka i audioGE i kupic sobie cos z MCP-T najtaniej to mi ten epox wyglada..... zobaczymy aaa juz wiem ze to z grafa to nie ma nic wspolnego z MCP-T.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 LOL a probowales instalowac stery dla ATI do swojego GF ? Sproboj taki sam wynik bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...