KUBA TM Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Jako, ze sam nic madrego z rana nie potrafie wymyslec <_< zacytuje na wstepie slowa XA Tak jak w temacie, tym razem po średnio udanej sesji z 5870x4 na ln2 wzięliśmy się za nową platformę. procuś 2600K retail Asus P8P67 PRO retail chłodzenie - FC @ -40*C load Na szczęście Kubuś ma rękę do SandyBridge i do tego trafił fajnego procka, na którym działają mnożniki jako tako i nawet kręci pamięci hehe. Oczywiście rekordy Polski musiały paść, SPI 16M poprawiłem swój rekord PL jeszcze z Gulfa, ze SPI 32M jestem całkiem zadowolony jeśli chodzi o wydajność. Ten Asus najszybszy do SPI nie jest, trzeba będzie powtórzyć runy z Maximusem IV Extreme. W próbce 32M niewiele brakuje do sub 6 min ale z tym konkretnym konfigiem, na tym niedziałającym biosie EFI nic więcej nie jestem w stanie zdziałać. Szkoda, że Elpidy Hyper nie chcą mi coś dobrze banglać z płytką na tym biosie zaostrzone timingi by dały efekt SPI 32M SPI 16M pclab nie nacieszył się długo swoim wynikiem w SPI 32M Czekamy na odzew konkurencji... albo kogoś na AC PS bclk nam tez na poczatku nie chcialo dzialac jak powinno ale dzieki poradom babci udalo nam sie je ogarnac Update: crappy SPI 1M Edytowane 1 Maja 2011 przez KUBA TM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) Rekordy Polski w Super PI należące do Team'u PCLab zostały przez nas pobite! Xtreme Team FTW! ;) SPI 16M rekord PL . SPI 32M rekord PL . Takty procesora są takie same jak PCLaba, takty pamięci minimalnie wyższe. SPI 1M rekord PL . PIFAST rekord PL Pozdrawiam, Kubuś Edytowane 1 Maja 2011 przez KUBA TM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 GRATULACJE! Ciśnijcie dalej! B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 no już od dłuższego czasu jesteście numerem 1 w pl wyniczki tylko to potwierdzają, tylko nie popadnijcie w rutynę i w samozachwyt jak niektórzy a będzie miodzio:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...