Skocz do zawartości
przemo1

Problem ze sterownikami x1550 extreme edition (512, agp x8)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :) , Problem polega na tym , ze do karty pasuje max ccc 7.2 np. nie mogę zainstalować 10.2 amd.Na tych 7.2 przy cod 6 nie widzę napisów wyglądają jak takie dziwne rozmazane kwadraty

Komp:P4P800-VM ,Pentium 4 3.0@3.3 GHz, Zasilacz gembird 400w jeszcze na gwarancji ,Chłodzenie pentagram nxc 120 cu ,na karcie standard,System xp sp3

PS.stery omegi działają tylko na 4 bit i komunikat w ten deseń : "Ten program został napisany da starszej wersji systemu windows "

Screeny z COD 6 , Everestu mogę zamieścić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie możesz zainstalować 10.2? Podaj dokładną treść komunikatu błędu który pojawia się przy próbie instalacji 10.2. Ściągnij raz jeszcze ze strony amd i spróbuj zainstalować oryginalne 10.2:

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=Polish

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie możesz zainstalować 10.2? Podaj dokładną treść komunikatu błędu który pojawia się przy próbie instalacji 10.2. Ściągnij raz jeszcze ze strony amd i spróbuj zainstalować oryginalne 10.2:

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=Polish

Orginalne tez nie działały ,bylem niezle wkurzony i przeinstalowałem system zaraz sparwdze efekty.

Reinstalacia systemu pomógła :)

CoD nareszcie dziala

Edytowane przez przemo1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi