ojejku Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Nie udzielam się z braku czasu, zresztą często też nie gram z tego samego powodu ale ponieważ nie wiem czy zaglądacie na jakieś portale typu evoweb/sg, więc zacytuje slidersy Placebo z evoweb, które rzeczywiście miały/mają wiele pozytywnego feedbacku. Sam je próbowałem i rzeczywiście są świetne. Nie będę się rozwodził na temat każdego sliders-a, dlaczego taki a nie inny, ale między innymi dzięki nim CPU robi więcej błędów i nie ma 90% posiadania piłki, czy podobne statystyki po meczu: --------------- Controller Settings --------------- All Manual controls Analogue sprint Tactical defending --------------- Game Settings --------------- 10 Minute halves Legendary Slow --------------- User/CPU Game Customization --------------- Sprint Speed - 45/45 Acceleration - 50/48 Shot Error - 55/55 Pass Error - 53/58 Shot Speed – 51/51 Pass Speed - 75/85 Injury Frequency - 98/99 Injury Severity - 50/60 Goalkeeper Ability - 60/60 Positioning:Marking - 85/80 Positioning:Run Frequency - 70/70 Positioning: Line Height - 48/49 Positioning: Line Length - 48/50 Positioning: Line Width - 45/45 Positioning: Fullback Positioning - 70/70 Power Bar - 58 Co więcej możecie sobie spróbować database i gameplay (AI) od Regularcat-a jak co roku. Ja sam zagrałem na nim kilka meczy także i jest znacznie lepiej niz default (w jego paczce w pliku .txt również są zalecane sliders-y pod jego zmiany gameplay-a). Linki: RC 12 AI Download RC 12 AI Update Download RC 12 AI Update 2 Download Po podmianie plików należy przeregenerować pliki .bh/,big na przykład programem Fifa 12 i68Regenerator (pewnie znacie ten tool, starzy wyjadacze :P) Edytowane 19 Lipca 2012 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam może ktoś wie jak to rozwiązać (mam org wersje gry, pudełko, klucz, paragon) po przeinstalowaniu systemu z konta orgin (konto to samo co przed formatem) gra zniknęła z konto i teraz prosi mnie o podanie klucza z pudełka, po wpisaniu klucza wyskakuje komunikat ten kod został już użyty?? Jak to rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zanim napiszę co i jak zaznaczę że wcześniej grałem jedynie w dema fify co roku i w pro. Trafiła się okazja, fifa 12 potaniała wiec szybko zakupiłęm. Ale moge zagrać tylko szybki mecz. Zagranie w lidze jest niemożliwe. musze pobrać lige? Tzn kupić? Pomijam fakt że gra wywala do pulpitu przy jakiej kolwiek próbie stworzenia turnieju. Prosiłbym o sugestie dla totalnego laika gier z serii fifa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedzio Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Mój znajomy ma problem z FIFA 12, otóż na jego Lenovo Ideapad Y550 (4GB RAM, GT240M) gra bardzo dziwnie się zachowuje. Zainstalowana, rozdzielczość 1280x720, grafika średnie, VSync wyłączony, gra chodzi płynnie. Nagle potrafi się zacinać do tego stopnia, że jest niegrywalna. Próbowałem zmieniać priorytet procesu w menedżerze zadań na Wysoki, ale to nie pomogło. Jakieś sugestie jak temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...