mychal Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 witam, wiem, ze w internecie jest masa podobnych tematow, ale mam nadzieje ze na tym forum dowiem sie czegoś konkretnego;p Jestem posiadaczem głośników logitech x-230 i mam do dyspozycji ok 500zł na nowy sprzet. moja karta dzwiękowa to sound blaster x-fi xtreme audio i nie zamierzam jej zmieniać. Slucham rocka (ale nie wykluczam "imprezowego" wykorzystania potencjalnych głośnikow;p). dysponuje pokojem 2,2 x 3,5 (m). od razu zaznaczam ze NIE POTRZEBUJE AUDIOFILSKICH KOLUMN I WZMACNIACZA ani zestawow z subwooferem. oprocz x-230 mam doswiadczenie z logitechami z-4 i z-2300, moge smialo stwierdzic ze nie potrzebuje podobnych zestawow. nowe glosniki maja grac czysto i przyjemnie. jakiekolwiek szumy nie wchodza w gre. jestem muzykiem i oczekuje wrazenia obcowania z 'żywa muzyka' podczas odtwarzania piosenek i co najwazniejsze doznania szoku z przesiadki z wyslużonych x-230. jezeli nie jest to mozliwe w podanym limicie cenowym od razu prosze pisać i oszczędzić mi fatygi. Szukam zestawu 2.0 i po wstepnym obcowaniu z internetem rozważam microlaby solo(4,5,6,15)c oraz edifiery r1600t plus studio. wszystkie inne propozycje mile widziane. prosze o pomoc bardziej doswiadczonych uzytkownikow ktorzy maja doswiadczenie ze sprzetem a nie idiotow ktorzy sprawdza na allegro (watpliwe) dane i swierdza bezmyslnie "kup sobie logitechy z 5500". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguszek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 microlaby solo 6 do tej muzyki są szczegółowe mają ładny bass który nie dudni wysokie tony ładnie grają środek też te polecałbym dla ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mniejszy pokój więc z Solówek max 5C; O Edifier'ach nikt zabardzo się nie wypowie; Nowe modele Modecom'ów (vel Vigoole) też są obiecujące; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Swansy Swans Hivi D1010MKII lepsze niż Microlab BCM !!! (1442926254) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...