pistolero Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 witam Zamiast zwykłej wyszukiwarki plików windows(F3) wlazł mi buracki bing i nie wiem jak go usunąć. Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nie mozesz go odinstalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nie mozesz go odinstalowac? No właśnie nigdzie go nie widzę. Ani w dodaj/usuń ani w smarty uninstaller Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mozesz zrobic screen okna wyszukiwarki? Jestem ciekaw jak to wyglada. Daj tez log z OTL (Wklej na Strona Główna | Wklej.org i podaj link). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukIT Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Czy nie chodzi przypadkiem o Windows Desktop Search? Poszukaj czy nie masz zainstalowanej takiej aplikacji bo ona właśnie integruje się z systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Czy nie chodzi przypadkiem o Windows Desktop Search? Poszukaj czy nie masz zainstalowanej takiej aplikacji bo ona właśnie integruje się z systemem. Sprawdzałem wcześniej, WDS nie mam. Mozesz zrobic screen okna wyszukiwarki? Jestem ciekaw jak to wyglada. Daj tez log z OTL (Wklej na Strona Główna | Wklej.org i podaj link). Jeszcze mał chwila, ostatnio zero czasu. Ale log raczej nic nie pokazał. update 09.02 Niestety, xp padł (lub prawie padł). Muszę założyć nowy temat jak go ratować. Edytowane 9 Lutego 2011 przez pistolero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...