siwyyy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam. Wyczyściłem sobie doszczętnie dysk w netbooku, eM350 miałem tam partycje recovery... Szukam kogoś kto ma takiego netbooka i mógłby mi zgrać system na płytkę. Oczywiście podeślę foto netbooka z nakleja certyfikacyjną XP HOME bo takiego systemu poszukuję W serwisie krzykneli 180zł za płytke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Oddajesz kompa na grawancji(jezeli jest). Powod podajesz jako "nie bootuje" "windows nie laduje" udajesz glupa. Oczywiscie probowales robic recovery i nie dziala. Dysk ma byc wyczyszczony(unallocated). Mozesz jeszcze udac madrzejszego twierdzac ze hdd ma bad sectory i dlatego windows sie nie laduje. Technik odpala twojego kompa. Brak systemu. Patrzy na strukture partycji-pusto. Robi test hdd-brak bledow odpala recovery, wysyla kompa do ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...