Raptorek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Posiadam Be quiet! Straight Power BQT E6-650W ktory ma 4 linie 12V po 18 A każda jaką maksymalnie karte mogę podłączyć do tego zasilacza gtx 560 wymaga zasilania 30 A GTX 570 wymaga zasilania 38 A Ktoś może mi pomóc w przeliczeniu tego wydaje mi się że do 570 brak mi 2 A ale mogę się mylić Dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Maksymalna obciążalność linii 12V dla tego zasilacza to 52A. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptorek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Rozumiem że tyle A może dostać karta graficzna tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Tak. To nie stara konstrukcja, więc nie obawiałbym się o brak kompatybilności czy niestabilność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...