Raptorek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Mam dylemat czy warto dołożyć 200 zl do gtx 570 różnica poboru Energi to około 10 W będę wdzięczny za pomoc chce kupić EVGA rozdzielczość to 1650x1050 Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Raptorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 1. Jaką Kartę Graficzną Kupić? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 2. Ortografia. 3. Pisanie po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptorek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Doradźcie mi proszę czy kupić gtx 560 czy 570 nie mogę się zdecydować dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Tak wez go Edytowane 28 Stycznia 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 oczywiście ze warto kupić 570 jeśli wydajnosc jest dla ciebie ważniejsza, jaka masz resztę sprzetu żeby przypadkiem karta nie była ograniczana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptorek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Składam nowy komputer na 2600k i 8 gb ramu Nie wiem tylko czy przy mojej rozdzielczości ta karta to nie przesada ale chyba zdecyduje się na 570 Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Raptorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankan Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 jak cena nie gra roli, to oczywiscie warto brac jak najlepsze, czyli gtx570 (najlepiej niereferencyjnego, ale co i kiedy beda w sprzedazy nie wiem). gtx560 dogania referencyjnego gtx570 dopiero po dobrym oc, lub w wersji gigabyte SOC. popatrz na testy, recenzje i sam popatrz i ocen czy warto czy nie. gtx570 jest przewaznie okolo 10 klatek szybszy przy rozdzielczosci full hd.jak bedziesz w takiej gral to sie przyda;) tez mialem dylemat co kupic ale wybiore jednak chyba gtx560, bo 400zl nie chce mi sie doplacac, a w gry bede gral czasami, wiec i tak nie wykorzystam potencjalu karty na codizen, a z czasem wiadomo i tak wyjdzie cos lepszego. monitor mam 24cale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...