kisiel96 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nie, innego modularnego zasilacza raczej nie znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aImLeSS Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Odświeżając troszkę temat: MSI P67A-GD55 vs AsRock P67 Extreme4 Która płyta lepsza (do wszystkiego, również O/C)? AsRock ma 4 złącza SATA III, więc do czasu zapełnienia rynku można by było go trzymać i odesłać na wymianę dopiero jak by się wszystko unormowało (problem z wymianą chipsetu). MSI ma tylko 2 złącza SATA III, ale jak to wypada jeśli chodzi o inne rzeczy. O/C , stabilność , łatwość aktualizacji UEFI, bootowanie (chociaż tutaj to tylko Asus ma problem chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 O ile się orientuję to problem tyczy się płyt tylko z SATA II, mobasy z SATA III można śmiało brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Problem dotyczy kontrolera SATA II. Obie płyty mają 4 porty SATA II i z nimi mogą być problemy w przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aImLeSS Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 @andrew777 Ja o tym wiem :) Dlatego zwracałem uwagę na porty SATA III, których błąd nie dotyczy :) Ale na razie i tak miałbym tylko 1 dysk i 1 DVD. Więc niby 2 porty by mi wystarczyły. Tylko kwestia tego, którą wybrać z tych 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) AsRock w recenzjach ma bardzo dobre oceny i jest chyba troszkę tańszy. radiergummi chyba nie miał żadnych problemów z Extreme4. Edytowane 1 Lutego 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aImLeSS Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) edit: do usunięcia post Edytowane 1 Lutego 2011 przez aImLeSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...