Fesseme Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Planuję po wypłacie kupić sobie zabawkę, padło na Asusa z procesorem i3 350, czy ktoś kto ma ten procesor i może powiedzieć na temat wydajności, nie będzie to maszynka do gier, ale bardziej do programowania i biurówka. Do tej pory test który się sprawdzał pod względem wydajnościowym to puszczenie filmu z youtube w rozdzielczości hd na pełnym ekranie i jak chodzi płynnie to się nada. Niestety nie mam dostępu do laptopa z tym prockiem :( dlatego jeżeli ktoś może udzielić jakiś informacji to będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grycus12 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mam ten procesor w swoim laptopie i powiem ci że wydajność jest bardzo dobra jak na swoją cenę. Do programowania i do biura nadaje się bardzo. Grać też się da, nawet w najnowsze tytuły. Film z youtube w hd chodzi płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) też go mam/miałem (teraz leży w pudełku ) i zmieniłem na i5 540M (Asus N61Jv), testy tu : Intel Core i3 350M Notebook Processor - Notebookcheck.net Tech Jak pisał porzednik do zwykłych zastosowań starczy z powodzeniem , nawet grać z powodzeniem można a w razie co :) używkę na Allegro można kupic za 120-150zł na chwilę obecną. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez VIBOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...