neo2k Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 musze rozszerzyc pamiec obecnie mam 1 gb (2x512, ddr2) chce dolozyc 2 gb lub 4 gg jak bedzie najlepiej: dolozyc 2 gb (2x1024)lub analogicznie 4 gb (2x2) czy tez pamiec na jednej kostce 4gb lub dwoch po 2 gb ale nie w dualu, dodatkowo zostawiajac to co mam teraz (2x512) czy tak bedzie chodzilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 musze rozszerzyc pamiec Poważnie? A jak nie dołożysz to co się stanie? Poważniej, podaj do jakiej płyty chcesz to pchać i pod jaki OS. Najpewniejszy będzie zestaw 2x2GB ale nie wiadomo czy najlepszy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2k Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Poważnie? A jak nie dołożysz to co się stanie? Poważniej, podaj do jakiej płyty chcesz to pchać i pod jaki OS. Najpewniejszy będzie zestaw 2x2GB ale nie wiadomo czy najlepszy. powaznie :) powazniej to asus p5pl2-e, win 7, 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Płyta oficjalnie obsługuje max 2GB pamięci. http://pl.asus.com/Product.aspx?P_ID=csl9l1oTNApDz6Yx&content=specifications Najtaniej wyjdzie kupić okazyjnie dwie kości po 512MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2k Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 (edytowane) Płyta oficjalnie obsługuje max 2GB pamięci. http://pl.asus.com/Product.aspx?P_ID=csl9l1oTNApDz6Yx&content=specifications Najtaniej wyjdzie kupić okazyjnie dwie kości po 512MB. doczytalem, ze pociagnie 4GB, wiec zalozmy ze doloze do tego co mam 2Gb i pytanko lepiej 2x1 plus to co mam, czy to co mam 2x512 + jedna nowa kostka 2Gb? Edytowane 29 Stycznia 2011 przez neo2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Trudno powiedzieć, jeśli płyta zadziała z kością 2GB to najlepiej taką kość dokupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2k Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...