simeone Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Jak ktoś ma taką wiedzę to niech się nią podzieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 kupić abita bh7. fsb200 uciągnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaml Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Jak masz ASUS P4PE to ze strony ASUS-a sciągasz aktualizacje: adres http://www.asus.com/products/mb/fsb800.htm bios http://www.asus.com.tw/support/download/it...?ModelName=P4PE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simeone Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Mam Gigabyte Titan 667 Pro 845 PE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simeone Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Na razie mam procka cel 1.7GHZ i chcę go zamienić na P4 FSB 800 z HT lub na P4 FSB 533 tylko nie wiem czy mój Gigabyte da rady. Muszę się zastanowić bo różnica w cenie jest niewielka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simeone Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Podobno jak bym wstawił tego z FSB 800 to by chodził jak 1.6GHZ, bo ma mnożnik 12x133=1596 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 trzeba bylo kupic Athlona i nie byloby problemu a tak to tylko Abit BH7 na tym chipsecie wyciaga fsb195 a z czasem moze te fsb200 uciagnie ,jak wyjda nowe biosy i poprawi sie chlodzenie NB a ten twoj GB to powinien wyciagnac fsb166 (boli brak zmiany mnoznika ,co?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...