MrMiss Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Chce kupić monitor jak wyzej i mam pytanie jaki bylby najlepszy w cenie do ~700zl Przeznaczenie to: Internet66,97%, Filmy19,46%, Gry13,57%. karta graficzna to radeon hd4850 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMiss Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 nikt mi nie podpowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Szukać się nie chce? Masz przylepiony temat, to po pierwsze. Dwa, dwa tematy niżej pod twoim zaczynają się podobne zapytania o monitor 24". Trzy, to nie jest "dział co kupić". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopler Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Ja mogę polecić co sam mam czyli iiyama ProLite E2407HDS. DVI / HDMI / Audio + wbudowane głośniczki. Czasem na allegro (sic!) sprzedają z 1 bad pixelem. Ja mam taki i mi to nie przeszkadza za to jest sporo taniej niż ideał. Edytowane 2 Lutego 2011 przez Szopler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...