Neo2007 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mam pytanie jaki antywirus i firewall wybrać w tym momencie używam avast. Ale cały czas pojawiają się nowe zagrożenia i czy ten zestaw z avasta firewall i antywir są dobre, podobno teraz to Comodo Internet Security ten firewall jest dobry. Macie jakieś sprawdzone testy lub co polecacie ?? Pod windows 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Win7, Avira, Windowsowy firewall + na routerze (Linksys WRT54GL-EU @ Tomato) - taki oto zestaw funkcjonuje u mnie na kilku komputerach w domu i sprawdza się wyśmienicie. Edytowane 30 Stycznia 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo2007 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Oki ale u mnie to nie zadziała mam tylko ja komp podpięty do neta i router odpada. W aster switch może być bo masz stałe ip a router zmienne po 2 peer 2 peer, ściągam z neta więc potrzebuje bardziej firewalla rozbudowanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amante Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Polecam ten program co już wymieniłeś, lecz wersję Premium. Comodo Internet Security PREMIUM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo2007 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 A jaki antywirus polecasz oprócz firewalla comodo premium ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nargoriel Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 ja uzywam na Win 7 x64 NOD32 i Comodo Firewall, takze tez aktualizuje na bierzaco CALE oprogramowanie ktore jest na komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amante Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 A jaki antywirus polecasz oprócz firewalla comodo premium ?? Comodo Internet Security Premium ma w sobie Antywirusa, Firewall'a i Defense + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo2007 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Dobra dzięki za propozycje wypróbuje comodo bo do noda nie jestem przekonany. Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Neo2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...