easy Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Która z tych płyt A7N8X / 8RDA+ / 8RDA3+ była by najlepsza do podkręcania AXDA 1700 DLT3C, chodzi mi o jakies 2 ~ 2,2 GHz nie wiecej :) bo w WC nie chce sie bawic :) , no a do tego jakie kostki zeby poszly dobrze na DuallC. Oczywiscie chodzi tez o jakosc, dodatkach itp, 8RDA3+ nie ma SS, na czym mi zalezy, bo dziwiek jest ponoc boski. Kostki zastanawiałem sie nad Kingstonami / TwinMOS. Nie jestem pewien bo az tak sie nie znam, dlatego zdaje sie na was :D :D :idea: Nie mam b duzo kazy, wiec nie przesadzajcie :D pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Jak niechcesz wychodzic poza 166mhz fsb to wez Asusa jak chcesz cos wiecej to polecam Epox :) a i poszukac na forum tez niezaszkodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 No jeśli bym chciał ponad 2GHz to Asus odpada, a raczej mysle nad 2.2 :D a i szukałem na forum ale ciezko cos konkretnego znalesc w odniesieniu do tych 3 płyt, pozatym troche chaos tu panuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Epox 8rda+ z tych wszystkich jest the best a jesli nie zalezy ci na jakosci dzwieku (radze sie dobrze zastanowic) to 8rda3+. Asus jest w porzadku ale nie za ta cene. A tak OT to obecnie chyba najlepsza mobo do krecenia i z najlepszym wypasem i w swietnej cenie (ok. 560 pln) to Abit NF7-S rev 2.0 i jesli teraz mialbym kupowac mobo na nf2 wlasnie ta bym kupil pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Eee tam, bierz Solteka SL-75FRN2-L - jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś miał z nim jakiś problem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 No już sam nie wiem :), ale zastanawiam sie nad Epox/Abit ale chyba padnie na abita, poniewaz ma bardzo dobre mozliwosci OC i do tego ma SS :D, a co z pamięciami ?? Może ma ktos juz tego Abita?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Wez RDA+ lub RDA3+... Ja teraz wziolbym RDA+ i zrobil jej moda i bedzie COOL ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 No i po przeczytaniu tematu Abita, fakt jest on dobry ale za duzo dziwnych rzeczy sie z nim dzieje. Teraz pytanie 8RDA+ czy 8RDA3+, Mufta ja się nie znam az tak zeby cos modzic :D. Na 8RDA+ pojdzie ten athlon na 2/2,2GHz bez problemow :)?? i jakie pamiatki dac do niego, i fajnie jak by sie udało w trybie synchro puscic :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 No i po przeczytaniu tematu Abita, fakt jest on dobry ale za duzo dziwnych rzeczy sie z nim dzieje. Teraz pytanie 8RDA+ czy 8RDA3+, Mufta ja się nie znam az tak zeby cos modzic :D. Na 8RDA+ pojdzie ten athlon na 2/2,2GHz bez problemow :)?? i jakie pamiatki dac do niego, i fajnie jak by sie udało w trybie synchro puscic :twisted: jesli juz sie zdecydowales na epoxa to polecam 8rda+ na mostkach C1 bezproblemowo osiagasz fsb 230mhz a dlaczego 8rda+ ano wlasnie ze wzgledu na SS poza tym wszystko wskazuje na 8rda3+ ale chlopaki z epoxa dali ciala z tym dzwiekiem CC-media :evil: a mialo byc tak pieknie... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Eee tam, bierz Solteka SL-75FRN2-L - jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś miał z nim jakiś problem :Dja mam z nim ogromny problem :D taki ze chcialbym go miec ale jest poza zasiegiem finansowym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 No i po przeczytaniu tematu Abita, fakt jest on dobry ale za duzo dziwnych rzeczy sie z nim dzieje. Teraz pytanie 8RDA+ czy 8RDA3+, Mufta ja się nie znam az tak zeby cos modzic :D. Na 8RDA+ pojdzie ten athlon na 2/2,2GHz bez problemow :)?? i jakie pamiatki dac do niego, i fajnie jak by sie udało w trybie synchro puscic :twisted: jesli juz sie zdecydowales na epoxa to polecam 8rda+ na mostkach C1 bezproblemowo osiagasz fsb 230mhz a dlaczego 8rda+ ano wlasnie ze wzgledu na SS poza tym wszystko wskazuje na 8rda3+ ale chlopaki z epoxa dali ciala z tym dzwiekiem CC-media :evil: a mialo byc tak pieknie... :evil: Ano tej płycie brakuje tego, mogli zostawic MCP-T i SS było by ok :D i może była by tańsza trochę :), choć ten mostek jest drozszy :lol: A jak dostac taka z mostkami C1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ...Ano tej płycie brakuje tego, mogli zostawic MCP-T i SS było by ok :D i może była by tańsza trochę :), choć ten mostek jest drozszy :lol: A jak dostac taka z mostkami C1... jak to jak :? w sklepie musisz to "zaznaczyc" i tyle reszta jest juz w ich zakresie ale teraz wydaje mi sie ze wiekszosc jest juz na C1 rza tylko uwazac zeby na stara dostawe nie trafic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Spoko dzięki :) mam nadzieje ze nie trafie na stare :D zreszta powiem ze maja byc takie a nie inne i maja byc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...