bortas Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 moze bedzie mial szczescie i trafi w zbrojenie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 znając jego to i tak by mu sie nic nie stało, szkoda ściany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 mi raz seagate 8.4 gb "w gumie" spadl kantem na beton ;] dziala juz od 7 miesiecy jak zawsze a bad sectory te co byly, czyli 28kb;] ... prawdziwy z niego twardziel.... ... w stara klawiaturkę też się nie raz wypier****** ... teraz szkoda mi mojego logitecha z 99 zeta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 hehehe a ja mam LinkWorda za 20 zł i moge se na nim troszke poużywać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja mam już drugiego twardziela Samsung 30GB - pierwszy coś się krzaczył, a że był na gwaracji to dostał parę razy młotkiem i nagle jakieś bad sectory wyskoczyły. Nawet system nie chciał się odpalić - jaka szkoda :) Ten jak narazie działa w miarę spoko. Dostał ze dwa razy z pięsci bo mu partycje zniknęły (pomogło) ale ogólnie jest cool... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Kiedyś spaliłem FDD - źle podłączyłem zasilanie - ale to już inna historia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja swojego kompa kocham!! wiec go nie maltretuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Hubert (ten twój podpis z kom.) ty jestes jakimś masochistą czy to nie twój numer ?? Jak jak kiedyś podałem na forum numer kom to nie miałem spokoju przez miesiąc :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 tel.kom:Xxx-xxx-xxx-cala dobe,odpowiadam na SMS ---Coś mi tu jakąś agentura zalatuje :D:D:D bez urazy oczywiscie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 tel.kom:Xxx-xxx-xxx-cala dobe,odpowiadam na SMS ---Coś mi tu jakąś agentura zalatuje :D:D:D bez urazy oczywiscie ....zeby jeszcze cennik podal - ile zl za minute polaczenia ;) (joke) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 no to moze chronologicznie: 1. moje p120@133 dostawalo baty regularnie a ze to byl solidny "dtk" to wytrzymywal wzystko nawet wielokrotne kopanie jednak klawiatura nie wytrzymala pewnej misjii w redalercie tak w nia przywalilem ze sie zlamala na pol :P 2.We wspomnianym wyżej kompie przywalilem tak mocno w mysz ze sie dziwnie spalszczyla :twisted: 3.skolei w nowym kompie myslalem ze system juz sie zamknol (mialem na maksa włączonego Blank & jones i nie slyszalem wiatraczka no i bylismy po "cavallierze" :twisted: ) i odlaczylem twardziela kumpla na zywca iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii puk bylo jedno wielkie trzask i sie zesrałem prawie ze strachu bo mi komp nie chcial ruszyc jednak bo 30 min wstał :P 4.moja nowa klawiatura nie ma juz nóżek pod spodem przez to ze przegralem jeden wyscig w lanie (nfs 6) Pozrowki for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 moze to i glupie,ale ja nie dostalem ani jednego SMS-a ;) ale lepiej zmienie podpisik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Może nikt wcześniej tego nie widział, ja dostawałem gdzies 30 świńskich SMS'ków dziennie więc oduczyłem sie podawać gdziekolwiek publicznie numeru. Z tego co pamiętam to podobne przeżycia i to na tym forum miał kiedyś bruce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja rozpieprzylem 2 klawiatury... i zaluje niezmiernie :(:(:( Ta pierwsza byla SUPER !!! nie miala zadnych klawiszy "win 95" i mialem najlepiej zoptymalizowane klawisze do Mortal Kombat :twisted: na calym osiedlu :D. Tak o nia dbalem, ze jak ja czyscilem to wyjmowalem kazdy klawisz po kolei, pod kran, mydelko i polerujemy :D:D:D. Jestem bardzo nerwowy i kilka razy zdazylo mi sie w nia przywalic, ale zawsze usterki byly niewielkie i bez problemu udawalo sie je usunac... az pewnego pieknego dnia w zeszle wakacje gralem sobie w moja ulubina gre z przed lat ( Super Frog - MIODZIO !!!!!!! ) i gdy probowalem po raz n-ty przejsc ostatnia plansze nie wyrobilem jak mnie jakis sqrwiel zabil i jak przypieprzylem to plytka drukowana pekla w pol :(:(:( . Co do kopania w kompa to nigdy mi sie nie zdazylo bo stoi na biurku. ale jak z piachy dostal to mi po jakims czasie Bad-sectory wyskoczyly na dysku... i nie bylo by w tym nic strasznego gdyby bad-secktory nie wyskoczyly na Boot-sectorze :evil: :evil: :evil: . Otworzylem go sobie i poogladalem. I teraz niezla akcja... kupilem nowego kompa i po jakims czasie wyskoczyly mi bady na dysku (IBM 40,1GB). No to wzialem tego IBM'a i tego starego otwartego twardziela (Seagate 1,7GB) i poszedlem z nimi do serwisu. Jak w koncu po godzinie stania w kolejce dobilem sie do serwisu, wyjelem tego seagate'a, otworzylem go pokazuje kolesiowi palcem talerz i mowie "p..p..p..prosze pana, t..t...t..to chyba to sie z..z...z...zepsulo". Jak zobaczylem mine kolesia to myslalem ze sie tam ze smiechu z poddlogi nie pozbieram :D:D:D. Jak sie skapnal ze sobie z niego jaja robie to mial jakies wąty co do tego IBM'a, ale przynajmniej smiesznie bylo... Potem poszlismy z kumplem na browar na Pola Mokotowskie, to sobie troche porzucalismy tym seagatem... Jak rzucilem nim o glebe to jakos sie tak dziwnie odbil i kumpla w piszczel trafil (mial sinca przez 2 tygodnie). Pozniej probowalem podwarzyc talerz kluczem od domu i teraz mam klucz w ksztalcie S-ki :D. No to by bylo na tyle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ja nie kopie bo mnie na to nie stac.... Ale kumpel mial tak zajebiscie klapka odbitego na pudle---ślady walki:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 U mnie w pracy jest 6 kompów i są dosyć wiekowe - mają stre wentylatory i czasami buczą - wtedy oczywiście taka Pani Irenka wzywa mnie a ja jeden strzał w obudowę i już nie buczy. W domu to tylko czasami zdarza mi się huknąć od góry w kompa jak mi się CD-ROM nie chce otworzyć. Ogólnie to nie jestem zwolennikiem "bicia" kompów, ale czasami jak nie przywalisz to nie pograsz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Tylko czemu wiekszosc osob nawala w monitor zamiast w bude :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Tylko czemu wiekszosc osob nawala w monitor zamiast w bude :lol:to nawyk wyniesiony z dawnych czasow 8-bitowcow i ruskich monitorow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...