Cre4tiVe Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam..mam problem z grą a mianowicie płytą do gry. Jest ta płyta mi potrzebna ponieważ bez niej gra niechce sie uruchamiać (oryginalna call of duty 5) i już opisuje moj problem i prośbę. Tą płyte użytkował mój młodszy brat i jest baardzo zarysowana... Raz ją czyta a raz nie. I moja prośba. Jak zrobić abym mógł zgrać obraz z tej oryginalnej płyty na inną płyte? Bo wiem że trzeba chyba do tego włączyć autorun lecz niewiem jak to;// A przez obraz..iso.. Dalej woła o płyte. Niewiem może coś źle zrobiłem z tym obrazem iso. I prosze o pomoc bo płyte z dnia na dzień co raz żadziej odtwarza mój komputer:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Samo zgranie zawartości płytki do obrazu to nie problem , wystarczy do tego program do nagrywania lub tworzenia obrazów ( UltraISO , Alcochol 120% , CloneCD/CloneXXX itp. ) . Problemem będą zabezpieczenia płyty - jak jest dobrze zabezpieczona to może to się nie udać ( znaczy się obraz uda się zrobić ale bez dodatkowych modyfikacji gra się nie uruchomi ) . Tu będzie raczej chodzić o poziom zabezpieczeń gry ( starforce czy inne systemy ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Call of Duty : World at War / Call of Duty 5 jest zabezpieczony SafeDisc v4 Tutaj opis jak to skopiować: klik Nie bezie to łatwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...